ápr
6

 Angéla egy felháborodott hangvételű levelet írt, gyaníthatóan aközben, míg a késő vonattal érkező párját várta. A párja éppen az 5. óráját tölti a vonaton az eredetileg 4 óra hosszú menetidőből, s eközben sikeresen teljesítették a vonatút kevesebb, mint felét.

Mivel a helyzetet teljesen áterezzük mi is, illetve egyik kedves törzskommentelőnk kifejezetten az ilyen olvasói panaszokra vár, így most átadjuk a szót Angélának:

Szia!

A páromat várom Szombathelyen. Ő a 12h 06-os gyorssal jön a Déliből, az út hossza 240 km, időtartam 4óra, ár: cca4000 Ft.

Na ez az utóbbi jelzi a 21.századot. Mert a vonatút már az 5. óránál tart, és még a félút /Veszprém/ is messze van. Gyaníthatóan a Déliben már tudhattak problémáról, mert a beérkező vonatok is késtek 80-90 percet.

Természetesen nem közöltek a jámbor utassal semmit, vedd csak meg a jegyedet, te csóró hülye, aztán csekély szabadidődet töltsd velünk étlen, szomjan, cigi nélkül, vigyázván az amúgy 200-as vérnyomású egészségedre.

Sajnos ez Mávéknál nem egyedi eset, télen éppúgy előfordul jéghideg, havas vagon, mint nyári reggelen gondosan befűtött kocsi. hogy a pontosságról ne is beszéljünk!....

Szóval autóra magyar! Szarjál te környezetvédelemre, a MÁV is szarik rád, a legjobb lenne, ha megenné végre a franc, de legalább a Gyesev terjeszkedhetne egy kicsit beljebb is az országban.

Na most legalább kidühöngtem magam.

Ha elolvastál, kösz!

A bejegyzés trackback címe:

https://megintkesunkvazze.blog.hu/api/trackback/id/tr624366858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása