ápr
6

 Olvasónk tavalyi történetét osztotta meg velünk, amikor is barátnőjével, annak kerekesszékes rokonával, illetve két gyerekkel utaztak le Tatára. Bár akadálymentesített körülmények között utaztak, Tatán az akadálymentes átjárót elállta egy szerelvény, így a felüljárón kellett átrángatni a rokont, felfelé és lefelé számos lépcsőt megmászva.

Hogy ezt a tortúrát elkerüljék, olvasónk megkereste a tatai forgalomirányítót, aki nemes egyszerűséggel nem foglalkozott velük. S amikor ezt szóvá tették, csak szóváltás alakult ki belőle.

Vajon mit lehet ilyen esetekben tenni? Vasút-szakértő hozzászólóink remélhetőleg tudják a megoldást:

Kedves Ujmavblog!

Tavaly márc. 14-én történt az eset, Tatára mentünk 5-en: a barátnőmék kerekesszékben közlekedő rokona, két gyerek, és mi ketten a barátnőmmel. Akadálymentes vonaton utaztunk, jeleztük is a pénztárban, látta a kalauz is, hogy ott a kerekesszék.

A bejegyzés trackback címe:

https://megintkesunkvazze.blog.hu/api/trackback/id/tr34366862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása