ápr
6

Írj blogot!

| Szerző: fővizsgálókalauz | 3:42 am

 "Temérdek vasúti beruházás van, pályák épülnek át, éppen lemondani készülnek 400 vonatot, temérdek baleset történik amiről lehetne beszélni, de ezekről legjobb esetben is csak érintőlegesen esik szó. Hozzátéve, hogy olyan vezeti a blogot akinek jól láthatóan halvány lövése van csak a vasúti utasításokról és úgy en bloc a vasút működéséről. 


Egy korrekt blog valahogy úgy néz ki, mint a Zugügyvéd, ahol kapásból a posztoló ad egy választ a levélírónak, amit aztán a kommentelők kifejtenek.
"

HavocS, 2012.03.22. 09:34:23

-----------------------------------------------------

Többször megkaptuk, hogy csak a panaszokat közöljük, miközben a vasút ennél sokkal több. Igen, több, ezt mi is tudjuk. Az Új MÁV Blog azonban - mint azt a neve is mutatja - egy blog, amely hobbiként, munkaidő után és ingyenesen készül. Számos szaklap elérhető az interneten is, ahol vasúttal foglalkozó szakértők fizetésért írják meg a legfrissebb MÁV-os híreket, nem célunk ezen cikkek átvétele, azokat mindenki elolvashatja a megfelelő helyen.

A mi célunk az olvasók és utasok érdekvédelme, s ha az kell a változáshoz, hogy minden nap több ezer olvasó anyázza ezt az állami mamutot, akkor mi minden nap kiteszünk egy olvasói panaszt. Természetesen tudjuk, hogy a fejétől bűzlik a hal, s a legtöbb vasutas komoly szakember, gondoljunk csak arra, hogy most melyikünk tudna összekapcsolni akár csak két szerelvényt is, egy állomás forgalmának kezeléséről már nem is beszélve?

Mivel felvetődött az igény komolyabb bejegyzésekre is, mi lehetőséget biztosítunk arra, hogy bárki, aki érez magában egy kis kedvet, vasúttal kapcsolatos bejegyzéseket közöljön itt, az Új MÁV Blogon. Ehhez várjuk a jelentkezést az ujmavblog@gmail.com címre.

(Csak halkan jegyezzük meg, eddigi felhívásainkra még senki sem jelentkezett, s kíváncsiak vagyunk arra, ki lesz az, aki a kellemes tavaszi napsütésben, húsvétkor, a nyári szabadsága alatt, a karácsonyi szünetben is képes lesz folyamatosan új tartalmat biztosítani a hűséges olvasóinknak - mi már majdnem egy éve folyamatosan ezt tesszük.)

Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://megintkesunkvazze.blog.hu/api/trackback/id/tr784366860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása